Vill du vara trygg i ditt val och vara säker på att det blir en snygg montering på plats av de solskyddsprodukter du valt? Anlita Ringheims! 

Ringheims är ett familjeföretag och vi som jobbar här är:

Pelle Paulsson

Pelle monterar allt som finns att montera på Ringheims. Pelle har ägt Ringheims sedan 2003 och arbetar både med montering av solskydd och med administrativa uppgifter. 
Telefon till Pelle: 0708-54 06 07
Mail till Pelle: pelle@ringheims.se

Mari Norin

Mari är också skicklig på att montera allt som finns att montera på Ringheims. Mari har arbetat på Ringheims sedan 2004.  
Telefon till Mari: 0708-923289
Mail till Mari: mari@ringheims.se

 

 

Våra samarbetspartners har vi valt med omsorg. Vi vill arbeta med produkter som står för kvalitet och hållbarhet. Klicka gärna vidare för att se vad våra samarbetspartners erbjuder dig.

RIVIERA utvecklar och producerar måttanpassade invändiga och utvändiga solskydd helt efter dina önskemål. Produkterna är designade för att passa den skandinaviska arkitekturen och utvecklas för förhållanden som råder här.

    

Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och solskyddstextilier. Här kan du beställa prover på markisväven och även se ditt hus med nya markiser, på bara 5 minuter.  Prova Markisguiden i din iPad/Android-platta eller på webben. I den senaste versionen 1.5 finns Sandatex 54 nya markisvävar med.
Färger, mönsterbilder och material utgår från ett skandinaviskt perspektiv för att passa trender, traditioner och väderlek.

Det är mycket enklare än du tror att automatisera solskydd och rulljalusier. 

      

 

Att sätta upp solskydd vare sig det är inomhus eller utomhus kräver erfarenhet. Ingen montering är den andra lik. 

Pelle Paulsson heter jag som äger och driver Ringheims idag. En trygghet för dig är min erfarenhet, jag har varit verksam i branschen sedan 1988. I januari 2003 fick jag chansen att köpa Ringheims i Borås och då valde jag att även etablera mig i Skene i Marks kommun. Idag är vi verksamma i både Borås kommun och Marks kommun. Efterhand som företaget vuxit har sortimentet breddats från att vi bara monterade persienner till att idag arbeta med det mesta inom solskydd. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. 

Ringheims Solskydd grundades 1966 av Thomas Ringheim, som drev företaget i Borås till och med januari 2003 när jag och Mari övertog verksamheten. 

I mars 2015 flyttade vi in i nya, mer ändamålsenliga lokaler på Gästgivaregatan 4 i Skene.

I Borås hittar du oss på Rundeln 22B. 

Läs mer om var du hittar oss och våra öppettider.

Kontakta oss